Szef Kuchni Poleca
200 g |
Polędwica "Barbakan" w sosie miodowym Roast Beef - Barbakan style in honey sauce Rindfilee a la Barbakan in Honigsoße |
89 zł |
150 g |
Kaczka pieczona z jabłkami, po staropolsku, luzowana Traditional style roast duck with apples Gebackene Ente auf altpolnische Art mit Äpfel |
58 zł |
200 g |
Stek z antrykotu wołowego Beef Entrecote steak |
79 zł |
200 ml |
Żurek w chlebie z białą kiełbasą i jajkiem Żurek (traditional Polish soup) with sausage and egg served in bread Sauerteigsuppe mit Weißwurst un Ei in Brot serviert |
26 zł. |
100 g |
Rydze z palelni smażone na maśle Saffron milk cup fried in butter In Butter gebratene der Reizker |
39 zł |
100 g |
Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną Hot apple pie with ice-cream and whipped cream Warmer Apfelkuchen mit Eis und Schlagsahne |
24 zł |