Szef Kuchni Poleca
200 g |
Polędwica "Barbakan" w sosie miodowym Roast Beef - Barbakan style in honey sauce Rindfilee a la Barbakan in Honigsoße |
95 zł |
150 g |
Kaczka pieczona z jabłkami, po staropolsku, luzowana Traditional style roast duck with apples Gebackene Ente auf altpolnische Art mit Äpfel |
63 zł |
200 g |
Antrykot Black Angus Aregntyna, ziemniaki pieczone, warzywa grillowane Black Angus Entrecote, baked Argentina, potatoes, grilled vegetables Black Angus Entrecote Argrntina, Bratkartoffeln, gegrilltes Gemüse |
109 zł |
200 ml |
Żurek w chlebie z białą kiełbasą i jajkiem Żurek (traditional Polish soup) with sausage and egg served in bread Sauerteigsuppe mit Weißwurst un Ei in Brot serviert |
29 zł |
100 g |
Rydze z palelni smażone na maśle Saffron milk cup fried in butter In Butter gebratene der Reizker |
39 zł |
100 g |
Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną Hot apple pie with ice-cream and whipped cream Warmer Apfelkuchen mit Eis und Schlagsahne |
27 zł |